Dokler je vse prvič…

Saj ne vem kako naj bi začel s temi svojimi zapiski,dnevnikom oziroma blogom,kot se sedaj temu reče.Pravijo,da dokler se ti dogajajo stvari prvič v življenju si še mlad,ko pa stvari počneš drugič,tretjič….so pa že “leta” prepojena z raznoraznimi izkušnjami,ki ti bogatijo življenje.

Zase bi lahko rekel,da sem moški v najboljših letih(40+),kateremu se obetajo v bližnji in daljni prihodnosti lepe stvari katere mi bodo zopet malce spremenile življenje.Prvič bom oče in to kmalu…čez dober mesec se mi bo življenje,vsaj na začetku,obrnilo na glavo….

Nekdo,katerega sedaj samo občasno občutim,v resnici pa sploh še ne poznam,bo tole nekega dne bral – zaradi tega,sem se tudi odločil o pisanju svojega bloga.Na ogled na svetovni splet pa sem ga dal,da mogoče komu pomagam s kakšno izkušnjo iz svojega življenja,z izkušnjo svojega očetovstva…mogoče bodo komu pomagali moji strahovi,kateri se mi trenutno porajajo ob pričakovanju prvega otroka.

Na tej strani vam bom na kratko opisal svoj kratek življenjepis do danes (ne bom dolgovezil,ampak se bom trudil napisati čimbolj kratko in jedrnato – kljub temu da se je dogajalo kar dosti :-) )),včasih celo preveč,tisti ki se boste spoznali  v pisanju,ste dobrodošli s kakšnim komentarjem,drugi pa seveda tudi – dobronamernim ali pa zlonamernim (imam kar trdo kožo),nato pa nameravam pisati o svojih občutjih,razmišljanjih in doživetij do poroda in po njem kolikor mi bo pač čas dopuščal.

 • Share/Bookmark

7 komentarjev na "Dokler je vse prvič…"

 1. drmagnum, dne 29.05.2007
  drmagnum

  Dobrodošel.

 2. ana, dne 29.05.2007

  There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle. (A.Einstein)

  Mislim, da te čaka mali čudež :) Prijetno pričakovanje, želim!

 3. miška, dne 29.05.2007

  zanimivo…mislim,da je “ana” dobro povedala z mislijo…komaj začel si…loti se čimprej nadaljevanja…nakazal si,da prihaja novo življenje…in vendar je še marsikaj skritega v tvojih besedah…sem radovedna in čakam,kaj sledi:)))
  …veliko sreče pri nadaljevanju…obožujem knjige,pisanje in vse,kar sodi zraven..srečno!!

 4. vvooodnarka, dne 29.05.2007
  vvooodnarka

  Nič bat se, ne bo te obrnilo na glavo… veliko veselja z dojenčkom ti želim :D

 5. Janko & Metka, dne 10.06.2007
  Janko & Metka

  Veliko veselja ti želim tudi jaz.

  Me pa zanima, zakaj ne uporabljaš presledka za ločili? Branje bi blo lažje…

 6. solinar, dne 18.06.2007
  solinar

  Hvala vam za lepe žekje…in vesel bom,če boste še kdaj prebrali kakšen del mojih zapisov…

  Lep pozdrav

 7. Regina - Bojan, dne 26.07.2007

  Zelo lepa ideja, da si ob rojstvu hčerke pričel z opisovanjem dogodkov.Ko bo Neža zrasla, bo ponosna na Vaju, ko bo sama prebirala te zapiske. Malo nama je samo žal, da Neža nima bratca ali sestrice, sicer pa imata še čas.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !