Vesela novica

Čas se nama je kar ustavil.Le kdaj bo prišel petek 27.oktober, ko bova delala test in videla rezultat.Tudi to sva dočakala….

Mirjam je bila tisti dan prosta, jaz pa sem delal popoldan.Sam sem še spal, ko je naredila prvi test okoli 5 ure zjutraj.Ker druga črtica ni bila najbolje obarvana je zbegano ugotovila, da ne ve točno za kaj gre in da počaka name.Spomnim se, da mi je ko sem še spal, govorila o testu, vendar sam nisem najbolj registriral zakaj se gre. No, ob šesti uri zjutraj pa sva se oba, kot čuka zbujena, gnetla v kopalnici. Obvezno lulanje,ne moje, njeno :-) lovljenje “curka” v posodico in že sva namakala test v urin. Po nekaj negotovih trenutkih se je sramežljivo prikazala druga črtica in tedaj sva tudi na prvem testu opazila slabo vidno drugo črtico.uuuuuuuuaaaaaaaauuuuuuuuuu…noseči smo :-) :-)

Čez kakšno uro sva že javila mojim in njenim, da pričakujemo otroka.Veselje je bilo nepopisno.Sam sem bil vesel, ampak rabil sem nekakšno strokovno potrditev. Vedel sem, da bo ta potrditev prišla že kmalu – bila sva že naročena pri dr.Rešu. Res sva ga kmalu tudi obiskala in on nama je samo še potrdil.

In občutek, ko vidiš na tistem ekranu celico, doktor pa ti pokaže srce kako bije, je nepozabno.Ojoj…to je najin otrok. Šele v tistem trenutku sem se zavedal, da nama je uspelo.

 Mirjam, čestitam ti za tvoj pogum…ko je bilo najbolj težko si se držala, zbujala si se pred mano še v trdni noči, nastavljala svojo “rit” :-) da sem te pikal….vsaka ti čast…resnično si velika! LJUBIM TE Mirjam…

 Hvala tudi vam dr.Reš!

 • Share/Bookmark

7 komentarjev na "Vesela novica"

 1. Jazzy, dne 21.06.2007
  Jazzy

  čestitam.. ;) pa veliko srečnih dni ;)

  danes sem prvič naletela na ta tvoj blog, in skoraj me je kap.. v dobrem smislu :)

  vajina zgodba je na las podobna najini.. midva sva se spoznala prek neta,na siolovem forumu in od prvega srečanja enega velikega reuniona sva vedela da je to to :) on iz vrhnike, jaz iz portoroža… isto je bilo leto 2004 in traja še kar, ta ljubezen na daljavo, vsak vikend sva skupaj, v treh letih ni blo enega da sva bila narazen… intenzivno iščeva službo, ker on tudi pravi, da ko se spusti s črnega kala dol, se počuti doma ;) vsak petek po službi je že na poti k meni in gre v ponedeljek zjutraj direkt v službo ;) in vsak prosti dan preživiva skupaj…
  tudi midva sva po dveh zmenkih odločila, da greva na pag na prvi dopust in tudi midva, večinoma jaz sem jokala, ko sva mogla narazen, in takrat mi je reku, da bo z mano neglede na razdaljo, ker mu pomenim vse na svetu ;) razmišljava o družini in planirava skupno prihodnost.. največji problem, je služba zanjega, saj če nimaš veze si brezveze ;)

  no poleg tega se je pa njegov naj frend tudi pred letom dni zaljubil v primorko, mojo prijateljico in isto vse to doživlja, vožnje, daljava, dolgi klici, skupni dopusti in razhajanje…

  ni kaj primorke imamo neki a ne?? :)

 2. solinar, dne 21.06.2007
  solinar

  Primorke ste vražje ni kaj :-)

  ti pa moram povedat, da si sedaj ti mene malce presenetila, saj sva se tudi midva spoznala preko siola, samo da je to bilo preko chata…zadnje čase opažam, da nisva edina ki sva srečo našla slučajno preko te “magične” škatle in svetovnega spleta…

  držim pesti za vaju…da bi le našel čimprej službo ;-)

  LP

 3. levinja, dne 21.06.2007
  levinja

  Čestitam!Želim vama lepo nosečnost in veliko lepega z vajinim sončkom!

 4. Jazzy, dne 21.06.2007
  Jazzy

  čudna so pota gospodova :) :) :)
  siol ženitna posredovalnica ;)

 5. pilotgirl, dne 22.06.2007

  OOOOOOOOOOO kako lepo! Tud tebi bodoči očka vsaka čast!
  Zelo lepo si napisal vse skupaj!

 6. Freycha, dne 23.06.2007

  Jazzy! Mislim, da je tako podobnih zgodb vedno več. je treba počasi začeti upoštevati, da je internetni medij postal eden od glavnih načinov spoznavanja sorodnih duš. In če je uspelo zaživeti skupaj (kljub razdalji) Solinarju in njegovi madam in nama z mojim izbrancem, sem pripričana, da bo slej ko prej tudi vama!!

  Ni kaj, štajerci imajo tudi nekaj v sebi, da privlačijo ;-)

 7. Jazzy, dne 23.06.2007
  Jazzy

  upam, da nam res rata ;) pozdravčke z morja Jazzy ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !